Talvinen toimintapäivä

Tänään Seikkailutalolla kävi kansainvälisiä vieraita. Saimme ohjata ryhmäytyksen isolle kouluporukalle, joka selkeästi lähentyi ja tiivistyi päivän edetessä. Osa oppilaista oli Suomesta ja osa Espanjasta. Molemmilla ryhmillä oli myös kaksi omaa opettajaa mukanaan.
Aamupäivän teimme harjoituksia sisällä. Opimme muun muassa kommunikaatiota, toisten huomioon ottamista, yhdessä suunnittelemista sekä ongelman ratkaisua porukalla. Kaikkien harjoitusten perimmäinen tarkoitus on yhteistyön oppiminen ja sen kautta yhteisöllisyyden lisääminen.
Iltapäivän vietimme ulkona upeassa säässä. Aurinko paistoi ja taivas oli kirkkaansininen. Seikkailimme jäällä ja espanjalaiset ystävämme saivat oivallisen tilaisuuden tutustua lumeen sekä Suomen talveen.
Oli ihanaa viettää raikasta talvipäivää ulkona. Tuntui siltä, että myös oppilaat nauttivat harjoituksista ja saivat niistä paljon irti. Päivä oli täynnä toimintaa ja ryhmä täynnä elämää!