Seikkailutalon syksy on startannut!

Seikkailutalo on komea, yli satavuotias rakennus Kallahdessa keskellä luontoa, meren äärellä. 

SEIKKAILUTALON TOIMINTA-AJATUS:

Seikkailutalo on erikoistunut nuorten seikkailukasvatustoimintaan. Seikkailutalo sijaitsee fyysisesti Helsingin Kallahdessa luonnon läheisessä ympäristössä meren rannalla. Talosta löytyy sisä- ja ulkoharjoitteita sekä erilaista välineistöä seikkailutoiminnan järjestämiseksi. Toimintaa järjestetään Seikkailutalon lisäksi myös muissa ympäristöissä, kuten luonnossa retki- ja leiritoimintojen yhteydessä. Lisäksi Seikkailutalo järjestää nuorille ja nuorten toimintaa ohjaaville koulutusta seikkailutoimintaan liittyen.

Lue lisää täältä!

Katso kuvagalleriaa ja tutustu tiloihin.

Seikkailutalo on Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen omistama toimipiste, jossa keskitytään lasten ja nuorten seikkailukasvatukseen.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!