Kaksi toiminnantäyteistä syyslomapäivää tarjolla Meriharjussa!

 

Et tiedä mitä tehdä syyslomalla? Worry no more!

Nyt ois tarjolla nuorille sunnattu Syysmyrsky!

Ohjelmassa on nuotiojuttuja, luonnonkosmetiikkaa, erätaitoja, seikkailua, ruokaa ja muuta hauskaa upeissa maisemissa metsän keskellä, meren äärellä Uutelassa (Vuosaaressa). Jos olet 13-vuotias tai vanhempi, ilmoita itsesi mukaan – osallistuminen on maksutonta! 🙂

 

Kuva: Roope Niemi

Kuva: Roope Niemi

Meriharjun luontotalo on yli 100-vuotias myöhäisjugend-huvila joka on viimeiset noin 47 vuotta ollut Helsingin kaupungin omistuksessa. Mikä olisi hauskempaa kun viettää kaksi syyslomapäivää luonnossa? Toimintaa järjestetään 20.-21.10., klo 10.30-15.30 välisenä aikana, lisätietoja mainoksesta ja ohjaajilta.

TERVETULOA OSALLISTUMAAN!

Terveisin,
Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön ohjaajat

syyslomamainos

Ennakkoilmoittautuminen:

Annina Wallinsalo / Ani
Tekstarilla/WhatsApp viestillä puh. 040-1623 703
Messengerillä: Ani NK Meriharju
S-posti: annina.wallinsalo(at)hel.fi

Tämä siksi, että osaisimme varata oikean määrän ruokaa osallistujille! 🙂