Seikkailutalolla koettiin elämyksiä kaamoksessa

Kaamosaika on napapiirillä se aika vuodesta, kun aurinko ei nouse horisontin takaa ja pimeys vallitsee. Täällä etelämpänäkin puhutaan kaamoksesta, tarkoittaen marras-joulukuun synkkää ajanjaksoa, jolloin päivänvaloa tuntuu olevan niukasti.

Monelle suomalaiselle vuodenaika on raskas ja väsyttävä, mutta hämärästä ja pimeydestäkin voi nauttia ja pimeys voi myös tarjota elämyksiä, kun uskaltaa suhtautua siihen avoimin mielin.

Toteutimme tunnelmallisella Seikkailutalolla kaamoselämys-ohjelmaa 22.11. ja 29.11.,  jossa pari nuortenryhmää pääsi kirjaimellisesti kellumaan pimeässä. Tunnelma oli lämmin, vaikka ulkona oli viileää. Nuoret pääsivät haastamaan itsensä ja nauttimaan pimeän vuodenajan fiiliksistä.

Talolla tunnelmoitiin, tarinoitiin ja herkuteltiin.