Seikkailutalo

Meidän kesätyöryhmällä kesäkuussa on ollut töitä neljässä eri paikassa; Meriharjun luontotalolla, Östersundomin leirikeskuksessa, Vartiosaaressa ja Seikkailutalolla, josta kerron tässä. Seikkailutalolla haravoimme pihan, siivosimme ja järjestelimme terassi/varaston ja poimittiin roskia rannasta. Kävimme ostamassa paljon kasveja, jotka istutimme erilaisiin vanhoihin esineisiin, esim. kajakkeihin, saappaisiin ja kahvipannuun. Pääsimme myös melomaan ja kokeilemaan köysirataa.

I juni har vår sommarjobbgrupp varit och jobba på fyra olika ställen. Meriharju, Östersundom, Vartiosaari och Seikkailutalo som skrivs om här. I seikkailutalo krattade vi  gården, plockade skräp på stranden och städade terassen/förrådet. Vi var och köpa blommor som vi planterade i olika gamla föremål, t.ex. kajakker, stövlar och i en kaffepanna. Vi fick också fara och paddla och testa på repbanan. 
Sara